Om Yoga-Li

Om Yoga-Li

Hela mitt liv har jag haft en stark relation till naturen där jag alltid funnit vägen till balans och återhämtning. Två typer av natur ligger mig varmast om hjärtat; den liguriska och den nordvärmländska då dessa båda representerar rötter som förankrar mig tillbaka till olika delar av mitt liv och min historia.

Min relation till Yogan började för många år sedan men förstärktes radikalt under några mycket utmanande år då jag hade cancer. Yogan visades mig då vilket oersättligt verktyg den är att hålla sig i både för kropp och själ under livets alla faser. Jag bestämde mig därför, när jag blev frisk, att utbilda mig för att kunna föra vidare denna fantastiska tradition till andra. Vid sidan om mitt ordinarie arbete inom teknikbranschen ägnade jag tre år åt intensiva yogastudier vilket gav mig en internationellt diplomerad Yogalärarexamen och ledde mig vidare till att skapa Yoga-Li. Vi har tagit emot grupper i Ligurien sedan 2019.

Till min hjälp har jag Mats som är min stöttepelare och livskamrat och assisterar med det mesta under Yoga-Lis arrangemang allt ifrån att vara revisor och informatör till kock, chaufför och vaktmästare.

Min andra samarbetspartner är Lorenzo Gariano. Han är född och uppvuxen i Ligurien men levt i Storbritannien i över 20 år och talar därmed flytande engelska. Han har ett äventyrligt sinne, massor av humor och stor omtanke om alla gäster. Lorenzo är en mycket erfaren bergsguide och är en av dom som bestigit ”the seven summits of the world”, däribland Mount Everest.

Omdömen